Sani resort

Sani resort

Foto: www.sani-resort.com

Sani je resort koji se nalazi na početku zapadne obale Kasandre na oko 70 km od Soluna i 5 km od mesta Nea Fokea. Proteže se preko rta drevnog grada Sanija, i ima prelep sopstveni zaliv koji gleda na veličanstvenu planinu bogova – Olimp.U ovom kompleksu se nalazi preko hiljadu hektara zemljišta, šuma, zlatnih plaža, sa obalom koja je dugačka 7 km. Plaža poseduje Plavu zastavicu. Sani resort je kompleks sa 5 zvezdica koji ima 4 luksuzna hotela:

Sani Asterias Suites
Sani Beach Club
Sani Beach Hotel & Spa
Porto Sani Village & Spa

Ovo je mali turistički grad sa sopstvenom luksuznom marinom za jahte, SPA centrom, mnoštvom bazena, golf terenom, prodavnicama, tematskim tavernama i restoranima… Mislimo da će ovaj resort zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju.

U kompleksu se organizuju sve vrste sportova na vodi, kao i mogućnost korišćenja terena za tenis, košarku, odbojku na plaži.

Dogadjaji i atrakcije: Sani je poznat po festivalu na kome svakoga leta možete uživati u najpoznatijim klasičnim grčkim i svetskim delima u prirodnom amfiteatru na brdu Sani gde se nalazi srednjovekovna tvrđava koja se nalazi u sastavu manastira na Svetoj gori – Stavronikta.

Sani resort – mapa
Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući putnici znali šta ih očekuje.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Pročitajte...

Trikorfo plaža, Sitonija

Trikorfo plaža, Sitonija Foto: www.sithoniagreece.com Reon Trikorfo nalazi se na poluostrvu Sitonija na 3km od …

Psakoudia plaža, Sitonija

Na 80km jugoistočno od Soluna, prema Neos Marmarasu, između dva poluostrva Kasandre i Sitonije nalazi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

2 × three =