Agridia plaža, Sitonija

Svi putnici koji dolaze iz Sartija nakon 3 km ugledaće skretanje sa magistrale za plažu Agridija. Posle skretanja sa magistrale, malo lošijim putem, nakon 1,5 km pred Vama će se ukazati ova lepotica.

Plaža Agridia je mala i ušuškana u stene, pa izgleda vrlo interesantno. S obzirom na to da nije lako dostupna, obično je bez gužve, a to malo posetilaca su uglavnom lokalci. Oko plaže su ravne stene idealne za skakanje ili sunčanje.

Plaža Agridija je delimično turistički organizovana. Ne možemo reći da baš nema nikakvih sadržaja za turiste, ali to što ima daleko je od komercijale. Ležaljke i suncobrani se dobijaju uz piće, a na plaži postoji kantina u kojoj se može poručiti nešto od hrane po povoljnim cenama.

U zaleđu se nalazi veliki parking prostor gde nesmetano možete ostaviti svoje vozilo.

Ukoliko ste ljubitelji malih, nekomercijalnih uvala, sa sitnim peskom i predivnom vodom, Agridia će vam se sigurno dopasti.

Pored Linaraki plaže, plaža Agridija je jedan od naših favorita na jugu Sitonije kada se uželimo mira.

Agridia plaža, Sitonija – mapa

Jedan komentar

  1. Bili smo na toj plazi i ona je nesto najlepse sa te strane ostrva. Imali smo apartman u Sartiju, pored mora, ali smo svaki dan isli na Agridiu. Tacno je da su lokalci tamo i Nemci. Plaža je savršena….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *