Mikiverna plaža, Sitonija

Mikiverna plaža, Sitonija

Mikiverna malo letovalište na Sitoniji, Halkidiki udaljeno je od Soluna 70 km. Smešteno je na idealnoj poziciji na samom početku Sitonije. Plaža, koja nosiime malog ribarskog sela, je sa zlatnim peskom i kristalno čistim plavim morem. Preporuka je za sve one koji vole da uživaju u miru i bez turističke pompe.



Nudi idealne uslove za one kojima je pravi odmor osnovni motiv odlaska na letovanje, a svakako je savršeno mesto za porodice sa malom decom. Roditelji mogu opušteno da uživaju jer plaža ima dug plićak koji je idealan za dečije morske radosti.

S obzirom da se nalazi u srcu Halkidikija, idealna je baza za izlete na sva tri prsta Halkidikija, kao i na izlete u Solun i planinu Holomontas.

Udaljenost Mikiverne je 3 km od sela Gerakini, grad Mudanija i medicinski centar su udaljeni oko 11 km. Na 1,2 km od same plaže nalaze se 2 supermarketa. U krugu od 4 km možete pronaći 2 bara na plaži. Noćni život nije specifično razvijen. Možete uživati u laganim zvucima Grčke muzike u nekoj od taverni uz obalu mora. Noćnih klubova za malde nema.



Ono što je posebno bitno za napomenuti je da je međunarodni aerodrom Solun Makedonija udaljen je 60 km.

Mikiverna plaža, Sitonija – mapa




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *