Početna / Severna Grčka / Halkidiki / Mikiverna plaža, Sitonija

Mikiverna plaža, Sitonija

Mikiverna plaža, Sitonija

Mikiverna malo letovalište na Sitoniji, Halkidiki udaljeno je od Soluna 70 km. Smešteno je na idealnoj poziciji na samom početku Sitonije. Plaža, koja nosiime malog ribarskog sela, je sa zlatnim peskom i kristalno čistim plavim morem. Preporuka je za sve one koji vole da uživaju u miru i bez turističke pompe.Nudi idealne uslove za one kojima je pravi odmor osnovni motiv odlaska na letovanje, a svakako je savršeno mesto za porodice sa malom decom. Roditelji mogu opušteno da uživaju jer plaža ima dug plićak koji je idealan za dečije morske radosti.

S obzirom da se nalazi u srcu Halkidikija, idealna je baza za izlete na sva tri prsta Halkidikija, kao i na izlete u Solun i planinu Holomontas.

Udaljenost Mikiverne je 3 km od sela Gerakini, grad Mudanija i medicinski centar su udaljeni oko 11 km. Na 1,2 km od same plaže nalaze se 2 supermarketa. U krugu od 4 km možete pronaći 2 bara na plaži. Noćni život nije specifično razvijen. Možete uživati u laganim zvucima Grčke muzike u nekoj od taverni uz obalu mora. Noćnih klubova za malde nema.Ono što je posebno bitno za napomenuti je da je međunarodni aerodrom Solun Makedonija udaljen je 60 km.

Mikiverna plaža, Sitonija – mapa
Ocena destinacije

Ocena

User Rating: 5 ( 1 votes)

Pročitajte...

Gerakini Beach, Sitonija

Gerakini Beach, Sitonija Foto: www.sithoniagreece.com Na oko 4km nakon mesta Psakoudia nailazi se poslednje mesto zapadne …

Spathies beach - Sitonija - Grcka

Sitonija – plaže

Sitonija – plaže Klikom na suncobran videćete naziv plaže i sliku. Klikom na link ispod …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − one =