Početna / Centralna Grčka / Evia / Agios Georgios
Agios-Georgios-Agios-Konstantinos-trajekt-Evia-greece-grcka-www.mojagrcka-3

Agios Georgios

Agios Georgios

Postoje mnoga poznata ostrva širom Grčke, a jedno od njih je ostrvo Evia, idealno za vaš odmor tokom cele godine, a naročito leti.Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i obiluje pejzažima za vaš savršen odmor. Selo Agios Georgios, koje se nalazi u severozapadnom delu ostrva Evia, pruža posetiocima savršeno okruženje za idealno letovanje. Prelepo poluostrvo Lihada, gde se nalazi Agios Georgios, je veoma tradicionalan i miran deo ostrva. Pored toga, Agios Georgios pruža mogućnosti za mnoge sportove na vodi, kao što su jedrenje na dasci, Jet skijanje ili ronjenje. Takođe možete biciklom obići kulturne znamenitosti ostrva, posetiti uredjene plaže sa ležaljkama i
suncobranima i kupati se u divnim plavim vodama mora Evoikos.

Agios Georgios je malo mestašce, ostrva Evia, iz kog polazi trajekt za Agios Konstantinos (kod mesta Kamena Vurla).

Cene trajekta (napominjemo da su podložne promeni):

3 evra po osobi

15 evra auto

4/6 evra motor do 250cc/preko 250 ccIz Agios Georgios-a možete poći na više izleta. Za početak, možete da posetite Lichadonisia ili kako ih popularno zovu „Sejšeli Grčke“, divan arhipelag malih ostrva do kojih se iz luke stiže brodom, a nakon obilaska malih ostrva brod vas ostavlja na uredjenoj privatnoj plaži Lichadonisia. Još jedan izuzetno interesantan izlet je na ostrvo Skiatos, poznato po brojnim radnjama, kafićima, restoranima i plažama, gde možete provesti nezaboravan dan.

Dolazak do Ostrva Evia je vrlo jednostavan, iz pravca Soluna i Severne grčke, idete autoputem Solun Atina, te nakon 250km dolazite u lučki grad Glifa, odakle se trajektom prelazi do Agiokamposa.

Agios Georgios, koje se nalazi u severozapadnom delu ostrva Evia, pruža posetiocima savršeno okruženje za idealno letovanje. Prelepo poluostrvo Lihada, gde se nalazi Agios Georgios, je veoma tradicionalan i miran deo ostrva. Pored toga, Agios Georgios pruža mogućnosti za mnoge sportove na vodi, kao što su jedrenje na dasci, Jet skijanje ili ronjenje. Takođe možete biciklom obići kulturne znamenitosti ostrva, posetiti uredjene plaže sa ležaljkama i suncobranima i kupati se u divnim plavim vodama mora Evoikos.

Agios Georgios – mapa
Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu ovoj destinaciji, kako bi budući posetioci znali šta ih očekuje.

User Rating: Be the first one !

Pročitajte...

Edipsos-Loutra-Aidipsou-Evia-Evija-Eubea-Grcka-Greece-www.mojagrcka.com-32

Loutra Aidipsou (Edipsos)

Loutra Aidipsou (Edipsos) Edipsos je moderno letovalište koje se nalazi na severozapadu ostrva Evia. Nalazi …

Psaroupoli-Vasilikon-beach-plaza-greece-grcka-Evia-Evija-www.mojagrcka-4

Psaroupoli i Vasilikon plaža

Psaroupoli i Vasilikon plaža

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

18 − one =