Kako i gde leteti kompanijom Ryanair
Kako i gde leteti kompanijom Ryanair

Kako i gde leteti kompanijom Ryanair

Kako i gde leteti kompanijom Ryanair

Kompanija Ryanair je jedna od najpopularnijih i najjeftinijih low cost kompanija u Evropi. Interesantne za nas su još nekoliko, a za Grčku leti još i Wizzair (pisali smo o tome u tekstu „Kako leteti low cost kompanijama„). Kao što smo preporučili svima, trenutna cena povratne karte iz Sofije kompanijama Wizzair i Ryanair za Atinu je 20 evra, za oba pravca, sa svim taksama (objavljeno u julu 2018.)Zašto onda spominjemo Ryanair?

Odgovor je jednostavan – dođete do Atine Wizzairom, a onda pređete na Ryanair.

Kao što vidite na glavnoj fotografiji, do mnogih ostrva možete doći baš ovom kompanijom. Ovu fotku smo napravili krajem juna 2018. kad smo uzletali iz Herakliona (Krit). Nemojte samo pomisliti da se hvalimo, mi pokušavamo da upravo Vas nagovorimo da probate ovaj vid putovanja. Kod nas važi pravilo da je ono što je jeftino vrevatno i loše, ali to svakako ne važi za low cost kompanije. Ovde je samo jeftino putovanje, sve ostalo je odlično.

Kao što rekosmo, stigli smo do Atine (imamo i povratnu kartu) kompanijom Wizzair, a onda razmatramo kuda dalje komapnijom Ryanair.

Iz Atine možete otići do Hanije, Herakliona, Mikonosa, Rodosa, Santorinija i Soluna po veoma povoljnim cenama, ukoliko kupite kartu na vreme.

Obratite pažnju da možete leteti iz Soluna do Atine i Hanije, pa vi vidite da li se isplati otići kolima do Soluna…

Mogućnosti je mnogo, bitno je imati volju, a novac i nije presudan faktor. Letovanje low cost komapanijama košta manje nego letovanje kolima ili barem približno isto, s tim što ne idete na već svima poznata mesta, nego letujete na izuzetnim destinacijama.Iz Atine do Santorinija, Krita, Rodosa i Mikonosa povratna karta može se naći i ispod 50 evra.

PROVERITE CENE NA SAJTU www.ryanair.com

Naša ekipa uskoro kreće na put do Atine, pa se javljamo sa najnovijim informacijama.

Želimo vam lepo letovanje i to po mogućnosti low cost kompanijama.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *