Artemis plaža, Tasos

Jedno od najlepših i najzelenijih ostrva Grčke. Bogato borovim šumama koje se spuštaju sve do mnoštva prelepih peščanih plaža i uvala koje zaranjaju u kristalno čisto more i prostiru se po obodu celog ostrva.Svakog dana u toku boravka možete ići na drugu plažu i otkrivati nove uvale i lepote Tasosa. Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, manastirima i tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Mora se priznati da je Tasos savršena destinacija za parove i porodice. Karaktetistična i šarenolika arhitektura sela, pešćane plaže zlatnog peska i kristalno čisto more su ono što ćete prvo zapaziti. Najbolje od svega je što je infrastruktura odlično izgrađena tako da je svako mesto saobraćajno povezano – idealan preduslov da se upustite u samostalno istraživanje ostrva i uživanje u njegovim bogatstvima.

Plaža Artemis je organizovana, sa peščanim ulazom u vodu, postepenom dubinom, voda je veoma čista, i plaža se redovno održava. Na plaži se nalazi nekoliko atrakcija za decu, sto za američki fudbal, fliperi, golovi za vaterpolo u vodi, sto za stoni tenis, bar, muzika i lepa atmosfera.
Plaža je jedna od retkih na Tasosu koja se svakodnevno uredjuje i nema gužve.Uglavnom je koriste gosti Artemis beach hotela, ali slobodna je i za sve ostale koji žele da se kupaju i sunčaju na njoj.

Ležaljke i suncobrani se dobijaju besplatno uz piće.

Tasos već dugi niz godina jedna od najtraženijih i najomiljenijih destinacija za odmor naših turista. A plaža Artemis je jedna od omiljenih turistima.

Osnovni razlog za to je njegova mala udaljenost od kopna, ali i mahom pristupačne cene. Kada tome dodate i preko 30 plaža, kojima Tasos svakako može da se pohvali, sasvim je jasno zbog čega je teško pronaći slobodan smeštaj na ovom ostrvu tokom sezone. Zato vam je naša preporuka da na vreme rezervišete smeštaj na ostrvu Tasos i uživate u njegovim čarima.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *