ga('require', 'GTM-WVWQTZF'); 2. korak: Smanjite treperenje stranice Zahvaljujući ovom fragmentu korisnici vide samo sadržaj varijante i treperenje stranice je minimalno. Saznajte više Kopirajte kôd u nastavku
Početna / Tesalija / Pilion / Tzasteni plaža
tzasteni-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-4
tzasteni-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-4

Tzasteni plaža

Tzasteni plaža

 

Tzasteni je mala plaža koja se nalazi u zaliivu Pagasitikos na jugo-zapadu Piliona u blizini mesta Sipiada. Kada krenete iz mesta Milina, prema jugu, uz sam put videćete ovu prelepu plažu sa desne strane.Ovaj zaliv je jedan od najslikanijih predela Piliona, a sama plaža se smatra zbog svog pejzaža jednom od najlepših plaža na Pilionu.

Tzasteni je mala plaža, prekrivena šljunkom, sa kedrovim drvećem koje pruža odličan hlad u letnjoj sezoni kupačima. Voda je zbog zaliva uvek mirna, boja mora je transparentna sa nijansama plave i zelene zbog samog okruženja.

Plaža nije uredjena, i na njoj nema nikakvih sadržaja. Sve potrepštine za duži boravak na plaži morate poneti sa sobom. Postoji nekoliko privatnih vila, kao i brodića koji su usidreni u dubini. Na Tzasteni nikada nije gužva, pa je voda uvek   kristalno čista.

Plaža je idelana za opuštajući godišnji odmor, daleko od bilo kakve gužve. Pristup plaži je lak, a postoji mogućnost da se nadje smeštaj u obližnjim naseljima.

Mapu možete pogledati OVDE
mapa grcke

Klikom na ikonicu koja se nalazi u gornjem desnom uglu mape,otvara se prozor sa opcijama promena tipa mape koji želite. Na mestu koje ste tražili, pored naziva stoji link „Directions“. Klikom na taj link otvara se prozor u koji možete uneti destinaciju gde se nalazite, a onda ce vam se prikazati uputstvo kako da dodete do odredišta, kilometraža, potrebno vreme i cena. Sve to možete odštampati ili sačuvati na google nalogu.

Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući posetioci znali šta ih očekuje.

Ocena 1-5 Dajte ocenu klikom na zvezdicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eight − four =