Potoki-plaza-Pilion-Pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-43
Potoki-plaza-Pilion-Pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-43

Potoki

Potoki

Plaža Potoki je mala plaža na jugoistoku Piliona, koja se nalazi 3 km od malog sela Syki. Put do mesta Syki je odličan, odakle pratite putokaz za plažu Potoki. Put do same plaže prolazi uz korito isušene reke i prelepu šumu, koja će vam biti sa desne strane. Sama šuma je izuzetno atraktivna i intersantna za istraživanje. Kolima je moguć pristup do same plaže. 
Potoki je ušuškan u maloj uvali, koju okružuju stene. To je šljunkovita i peščana plaža, sa tirkiznom bojom mora. Okolne stene imaju atraktivne otvore, koje možete istražiti. Potoki plaža nije uopšte uredjena, na njoj ne možete iznajmiti ležaljke sa suncobranima.Kao i na svim plažama na istoku Piliona, talasi su ovde česta pojava, tako da se plaža ne preporučuje porodicama sa malom decom. Naši prijatelji su posetili plažu sa decom koja su uživala u jahanju dosta velikih talasa, ali moramo napomenuti da za to morate biti pomalo i avanturista.

Talasi nisu uvek na plaži, ali su česti. Kada nema talasa, plaža je za sve generacije.

Najbliža plaža u blizini je Pantazi Ammos. Savetujemo vas da sve ponesete sa sobom na plažu, jer najbliza prodavnica se nalazi u mestu Syki. Preporučuje se svima koji vole lepe, prirodne i divlje plaže.Potoki plaža – mapa
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *