Nostos plaža, Skiatos

Nostos plaža, Skiatos

Foto: http://www.nostosvillage.gr/

Peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana. Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu.Nostos plaža, ili kako je drugačije zovu Tzaneria je prelepo uređena plaža na južnoj strani, udaljena oko 7km od grada Skiatosa. Karakteristična je po velikom broju brodića koji su tamo usidreni. Ovaj prizor često izgleda bajkovito. Takođe, često je i fotografija na razglednicama sa Skiatosa koje želite da pošaljete. U blizini se nalaze plaže: Ahladies, Sklitri, Kanapica, Diamandi i Vromolimnos.

Ukoliko koristite gradski prevoz od centra grada, siđite na stanici broj 11. Ukoliko vam se ne gura po gradskom prevozu možete doći taxi brodićem koji isplovljava iz luke skoro svakodnevno i vozi na ovu božanstvenu plažu. Ako pak rešite da idete sopstvenim autom, vozite glavnim putem od centra, sa uzvišenja nakon plaže Ahladies, videćete tirkizno more, prelepo uređenu plažu i veliki broj brodića – to je vaše odredište. Možete lako naći mesto za parking.

Plaža je sa sitnim šljnkom i postepenim ulaskom u vodu.

Ležaljke i suncobrani su vam na raspolaganju, kao i usluge centra za sportove na i u vodi. Dakle, plaža je turistički sjajno organizovana. Na sredini plaže se nalazi mol koji predstavlja najveću atrakciju za decu tako da je plaža Nostos naša topla preporuka za sve porodice sa decom. Dok vi uživate u osvežavajućim napicima u fenomenalanom restoranu sa odličnom ponudom hranedeca će da se zabavljaju a vi ćete moći da budno motrite kako uživaju u svom letovanju. Pored toga vaše čulo ukusa biće oduševljeno specijalitetima iz restorana u to ni najmanje ne sumnjamo.Svetujemo vas da nikako ne zaobiđete ovaj biser ostrva Skiatos. Uživajte svim svojim čulima i prepustite se čarima leta.

Nostos plaža, Skiatos
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *