Početna / Novosti / „VODA NOSI AUTOMOBILE U MORE“ Poplave u letovalištima u Grčkoj ostavljaju ŠOKANTNE PRIZORE

„VODA NOSI AUTOMOBILE U MORE“ Poplave u letovalištima u Grčkoj ostavljaju ŠOKANTNE PRIZORE

„VODA NOSI AUTOMOBILE U MORE“ Poplave u letovalištima u Grčkoj ostavljaju ŠOKANTNE PRIZORE

Objavljeno 26.06.2018.

Izvor: Blic, FOTO: SCREENSHOT

Grčka se zatekla u problemu nakon što su obilne padavine dovele do ozbiljnih poteškoća, pa iz časa u čas stiže sve više komentara o novim problemima poput nestašice vode u mestu Nikiti, na Sitoniji.

grcka_poplave_plaza_vesti_blic_unsafe

Kako javljaju osobe koje su svoj odmor odlučile da provedu upravo na toj lokaciji, kiša na momente stane, ali te pauze traju toliko kratko da narodu deluje kao da su padavine postale konstantne.

Takođe, prema informacijama turista i meštana Nikitija, niz ulice su se slivale velike količine vode u more, pa su sa sobom ponele manje objekte koji nisu sklonjeni, ali i nekoliko automobila.

Za sada vile i apartmani nisu nisu ugroženi i nije prijavljeno da su neke kuće poplavljene pošto se voda ne zadržava, već se sliva niz bočne ulice.

Kroz Nikiti je svakako otežano kretanje, ima mnogo blata, a i bujice nastale usled dosta padavina nikako ne olakšavaju situaciju.

YT_Grcka_Nikiti_uzasno_vreme_vesti_blic_safe

Na osnovu informacija korisnika društvenih mreža, rečeno je da će i nakon prestanka kiše biti potrebno dan-dva da se more kod Nikitija u potpunosti razbistri.

Pročitajte...

Grčka verovatno počinje turističku sezonu sredinom juna

Kako je izjavio Aleksandar Seničić iz Nacionalne asocijacije turističkih organizacija Srbije (YUTA), a prenela većina …

Počele su pripreme za Leto 2020.

Počele su pripreme za Leto 2020.   Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook.com/mojagrcka Instagram.com/mojagrcka Youtube.com/c/MojaGrcka …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

nineteen − 17 =