Početna / Tesalija / Pilion / Pantazi Ammos

Pantazi Ammos

Pantazi Ammos

Plaža Pantazi Ammos se nalazi na jugoistoku Piliona, na samo 5 km od malog sela Syki. Put do sela je odličan, ali do same plaže zadnjih 300 m vas očekuje velika nizbrdica, tako da se preporučuje da auto ostavite gore.Plaža Pantazi Ammos je velika i dugačka plaža, sa puno stena i raznih kamenih formacija. Uz samu plažu postoji par privatnih kuća. Na plaži preovlađuje sivi šljunak i pesak. Plaža nije uređena, nema nikakvih sadržaja. Zbog velikog prostranstva, na njoj nikada nije gužva.
Takođe zbog krupnog šljunka prilikom ulaza u vodu preporučuje se obuća za vodu. Talasi su česta pojava na plaži Pantazi Ammos, i zaključak je da plaža više pogoduje mlađoj populaciji. Takođe se preporučuje ljubiteljima ronjenja i podvodne fotografije. Voda je izuzetno čista i kristalno plava.

Najbliža plaža u blizini je Potoki. Savetujemo vas da sve ponesete sa sobom na plažu, jer najbliža prodavnica se nalazi u mestu Syki. Naša ekipa je obišla plažu posle podne, na plaži je bilo samo nekoliko ljudi, ali nam je sunce zašlo iza brda. Ako neko od posetilaca ima bolju sliku, može da nam je pošalje, a mi ćemo je objaviti i potpisati ga. Mada nisu loše ni naše slike 🙂 Slikali smo i putokaze u mestu Syki, a i ostrvo Skiatos na koji se pruža prekrasan pogled prilikom vožnje do plaže Pantazi Ammos.

Pantazi Ammos – mapa


Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući posetioci znali šta ih očekuje.

User Rating: Be the first one !

Pročitajte...

vromoneri-plaza-vromoneri-beach-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-41

Vromoneri plaža

Vromoneri plaža Vromoneri je šarmantno i veoma malo mesto na jugu Pilona koje se nalazi …

tzasteni-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-4

Tzasteni plaža

Tzasteni plaža   Tzasteni je mala plaža koja se nalazi u zaliivu Pagasitikos na jugo-zapadu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

nineteen − 8 =