Trajekt za Tasos – cene za 2017.

Dragi naši putnici, već ste navikli da vas obaveštavamo o svim bitnim informacijama vezanim za vaše putovanje u Grčku. Kao prošle, tako i ove godine postavljamo raspored vožnje i cene trajekta za ostrvo Tasos. Trajekti za Tasos saobraćaju na relacijama Keramoti-Limenas i Kavala-Skala Prinos, i obratno.
Trajekt za ostrvo Tasos saobraća iz dva mesta: Kavale i Keramotija.

Ono što prvo moramo da kažemo da kupovina karata preko interneta i rezervacija unapred nije moguća i karte se mogu kupiti samo na kiosku u luci neposredno pred polazak. Rezervacija unapred nije neophodna, jer je retka situacija da na prvi naredni polazak ne uspete da se ukrcate.

Među našim turistima popularni su polasci iz Keramotija, jer je cena karte niža i polasci su češći.

Trajekt Keramoti – Limenas

Trajekt iz Keramotija ide do glavnog grada na Tasosu – Limenasa. Vožnja traje oko 40 minuta, a u sezoni trajekt saobraća na svakih 30-60 minuta. Zbog čestih polazaka i niže cene, u odnosu na alternativnu liniju, ova solucija je najčešći izbor, iako je Keramoti 40-ak kilometara dalje od Kavale.

Raspored polazaka za  maj 2017

Pogledajte raspored polazaka 01.06-30.09 u pdf

June-September_2017

Cene u jednom pravcu:

Odrasli – 3,50 €
Deca (5-10 godina) – 1,50 €
Automobil do 4,25m – 16 €
Automobil preko 4,25m – 20 €

Trajekt Kavala – Skala Prinos

Trajekt iz Kavale saobraća do mesta Skala Prinos na Tasosu. Vožnja traje oko sat i 15 minuta. Postoji svega nekoliko polazaka dnevno, tako da morate da tempirate svoj dolazak u Kavalu, odnosno Skalu Prinos u povratku.

Odrasli – 5 €
Deca (5-10 godina) – 2,50 €
Automobil do 4,25m – 19 €
Automobil preko 4,25m – 24 €


4 Komentara

  1. Dali bi hteli da mi kazete u kolko sati ima trajk od Kavale za Skala Prinos meni treba u Ponedeljak 10.7 hvala vam na informacije.

  2. Da li je ista cena tokom cele godine ili se menja tokom leynje sezone?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *