babylon plaza
babylon plaza

Plaža Babylon

Plaža Babylon

Jedna od najlepših plaža je Babylon i svima je toplo preporučujemo, posebo ljudima koji žele da izbegnu gradsku plažu u Olimpijadi.Plaža se nalazi 5 km od Olimpijade, iz pravca Atosa. Dugačka je oko 300 m i dovoljno široka za komotni boravak na njoj, a poseduje mrežu za odbojku na pesku. Na Babylonu se organizuju sportovi na vodi po pristupačnim cenama, a postoji vrlo pristojan beach bar. Plićak je prilično dugačak ali ne i nesavladiv. Samo mali deo na pocetku plaze je zauzet lezaljkama beach bar-a. Tu se nalazi i jedan tus, a iza bara ima 2 WC-a. U šumici na plaži ima divljih kampera.Voda je čista, kao uostalom i na prethodnim plažama. Plaža je idealna za porodice sa malom decom.

Plaža: Beli pesak, sa puno malih školjkica, plitka voda

Napomena: naš izveštaj je od pre nekoliko godina. Dobili smo komentare da je na plaži haos, što je moguće ako je dosta posećena. 

Plaža Babylon – mapa
Jedan komentar

  1. Bio na toj plaži celih 3 minuta, taman koliko može da se zadrži dah jer toaleti smrde već na 300m do plaže. Užas kakvog smeća i brloga ima na samoj plaži. Tuš ne postoji ni u mislima. Nikakava preporuka za ovu plažu sem da se zaobiđe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *