Nei Pori – letovalište u podnožju planine bogova

Nei Pori – letovalište u podnožju planine bogova

Izvor: Blic Foto: PROMO / PROMO

Prvi junski dani su idealni da na kratko predahnete i odmorite. Nei Pori je letovalište do kojeg možete brzo stići i veoma je popularno među turistima iz Srbije.

Super Odmor je pripremio specijalnu ponudu za vilu Akaterini koja se nalazi na 70m udaljenosti od predivne peščane plaže, u novijem delu letovališta Nei Pori, u blizini centra letovališta. Enterijer apartmana Akatarina je renoviran 2015.godine.

FOTO: PROMO / PROMO

Ukoliko danas pošaljete upit ostvarićete popust od 18%. Stara cena je 120, dok nova cena iznosi svega 99 evra i u aranžman je uračunato 10 noćenja i autobuski prevoz.

Nei Pori je turističko letovalište smešteno u podnožju planine bogova, Olimp, u neposrednoj blizini Platamona, i jedno od popularnijih u oblasti Pieria. Samo mesto čine stari i novi deo, koja razdvaja crkva. Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta, kristalno more, uređeno šetalište sa mnoštvo kafića, barova, taverni, prostrane ulice, prodavnice, zabavni park za decu i još mnogo sadržaja pružiće Vam miran, nezaboravan i ispunjen odmor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *