Lutra – idealno mesto za miran odmor

Lutra – idealno mesto za miran odmor

Izvor: Blic Foto: PROMO

Ako želite pravi odmor, uz neponovljive zalaske sunca, Lutra je pravi izbor.

Vila Kalouda se nalazi u neposrednoj blizini centra, na oko 100 metara male neuređene plaže, 150 metara od plaže vile Alexiadis, 300 metara od gradske plaže. Idealna za klijente koji žele smeštaj u blizini obale i banje u Lutri. Vila nudi dvorište sa zajedničkim zidanim roštiljem, dok je neposredno pored vile parking za maksimum 4 vozila a u blizini se nalazi veći javni parking. Vila poseduje Wi-Fi Internet I klima uređaje koji su uključeni u cenu aranžmana.

Vila Kalouda
FOTO: PROMO
Vila Kalouda

Ukoliko je vaš izbor Lutra, Super Odmor je pripremio specijalnu ponudu od 11 noćenja sa autobuskim prevozom. Cena aranžmana je niža za 30% i sada iznosi svega 69 evra, umesto dosadašnjih 99. Početak aranžmana je 25.05.2018. godine.

Lutra je manje pozanto letovalište koje se nalazi na zapadnoj strani Kasandre, okrenuta ka Olimpu i Katerini i udaljena je od Soluna oko 100 km. Lutra u prevodu sa Grčkog znači banja. Pored prirodniih lepota: stenovito – peščane plaže, prelepe prirode, nalaze se i topli izvori termalne vode sa nedavno renoviranim spa centrom. Lutra ima dve manje plaže i veću gradsku plažu sa peskom i sitnim šljunkom. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i vetrova sa pučine. Od Pefkohorija je udaljena svega desetak kilometara putem koji vodi preko brda ili oko 18 km okolnim putem preko Paljurija, dok je od Nea Skionija udaljena svega 4 km.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *