Izleti Sitonija

Jedinstvena prilika da samo u jednom danu otkrijete najbolje od Sitonije. Naše preporuke izleta sa Sitonije!

Sveta Gora-Atos
Ovo je sigurno najatraktivniji izlet u ponudi. Celodnevni izlet gde možete doživeti fascinantni kontakt sa Svetom Gorom, a ujedno uživati u krstarenju brodom. Kako je za posetu Svetoj Gori potrebna specijalna dozvola, a ženama je zabranjen ulaz, i tako već hiljadama godina, brodom možemo proći pored divnih obala Svete Gore i videti nekoliko od ukupno dvadeset manastira, koliko ih danas ima aktivnih. Deo dana provešćemo u mestu Uranopolis – nebeski grad, gde možete ručati i iskoristiti deo vremena za kupanje i sunčanje.
Cena: 28 EUR-aObilazak Meteora
Još jedan dragulj Grčke je, sigurno, manastir Meteore, smešten na visokoj steni u blizini grada Kalambaka. Tu možete videti impresivne ikone i freske iz vizantijskog perioda.
Cena: 39 EUR-a

Obilazak Soluna
Drugi po veličini grad u Grčkoj, nudi vam mnoštvo vizantijskih crkvi, Belu tvrđavu, slikovitu otvorenu pijacu i mnoštvo otmenih radnji.
Cena: 25 EUR-a

Robinzon/plava laguna
Nezaboravan izlet posle koga možete reći da niste izgubili nijedan dan od plaže i sunca, a da ste se sjajno proveli, kupali na divnim plažama i otvorenom moru. Ručak na plaži, riba i suvlaki na roštilju i grčka salata uz obilje grčkog vina u prelepim bojama zalaska sunca. Na povratku u Sarti zajedno ćemo na brodu zaigrati sirtaki.
Cena: 33 EUR-aIzlet-Zaliv Toroneos
Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju i ugodnom krstarenju po plažama i uvalama zaliva Toroneos. Iskusan kapetan će Vas prevesti do poluostrva Kasandra, u mesto Pefkohori, gde možete posetiti lokalne radnje, a ukusan ručak i grčko vino biće posluženo na brodu.
Cena: 31 EUR-a

Waterland – vodeni svet
Najveći vodeni zabavni park u Evropi se nalazi u neposrednoj blizini Soluna. Plivanje i uživanje za mlade i manje mlade.
Cena: 32 EUR-a

Ribarenje
Možete provesti jedan dan svog života kao ribar, odnosno ribarski pomoćnik. Ceo dan provešćete pomažući lokalnom ribaru u njegovom svakodnevnom poslu, a ono što ulovite, odnećete kući kao svoju večeru.
Cena: 19 EUR-a

NAPOMENA: CENE SU IZ 2019. GODINE!


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *