Cavos Krf foto: Aleksic Mihailo

Kavos

Kavos

Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 40 km.Kavos je jedno od najatraktivnijih mesta za mlade, za zabavu i letovanje u Grčkoj, najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata.

Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom i nudi: barove, diskoteke, taverne,restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC…). Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina.  Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent-car agencijama. Plaža je peščana.Kavos predstavlja Grčku Ibicu ali za razliku od drugih letovališta ovog tipa, veoma je pristupačan sa cenama. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse-a, tehna, Kavos je najbolji izbor za  letovanje.
Kavos – mapaOcena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući turisti znali šta ih očekuje.

User Rating: Be the first one !

Pročitajte...

Trajekti za Krf

Trajekt za Krf – cene za 2017.

Ukoliko ste se sopstevnim automobilom uputili na Krf, dobili smo najsvežije informacije za red vožnje …

Trajekt od Krfa do Venecije

Trajekt od Krfa do Venecije

Putovanje trajektom ili brodom uvek predstavlja lep doživljaj. Te godine proveli smo puno dana na …

Jedan komentar

  1. Letovao sam na Cavosu 2008 godine, i nikada više. Žurke na plaži traju celu noć, velika je buka, a i nema nekog specijalnog sadržaja. Ne preporučujem onima koji imaju malu decu. Svuda pijani englezi, koji se ponašaju kao stoka…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

7 + four =