Početna / Jonsko more / Jonska ostrva / Plaža Harami (ostrvo Paxi)

Plaža Harami (ostrvo Paxi)

Foto: http://www.paxoslife.co.uk

Plaža Harami: Harami plaža se nalazi 8 km severno od Gajosa, a može se stići i  laganom šetnjom od Lake, tradicionalnog ribarskog sela koje se nalazi oko slikovite luke. Luka je izgrađena u centru velike kružne uvale, u kojoj su smeštene dve male šljunkovite plaže: Kanoni i Harami. Do obe se može doći putem koji void od luke.

Harami, druga plaža na putu, je popularna destinacija za kupanje u plavim i mirnim vodama zaliva. Plaža je prekrivena brojnim ležaljkama i suncobranima, zaklonjena drvećem čempresa i maslinjacima koji nude dobar hlad.

Čista i bistra voda i meki pesak, idealni su za decu i njihove aktivnosti. Tradicionalna taverna smestila se u zadnjem delu plaže. U njoj se služi hrana, pecivo i piće.

Možete uživati i u skijanju na vodi, a možete iznajmiti i pedaline. Odavde se pruža predivan pogled na luku i Laku i jahte koje tokom letnjeg perioda, stalno plove. Zaliv sa malim ulaznim otvorom s mora je popularan kao bezbedno i lepo mesto za usidrenje jahti. Zapadno od zaliva nalazi se svetionik.

Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući putnici znali šta ih očekuje.

User Rating: Be the first one !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ten − 3 =