Zašto nikada ne treba da uplaćujete all inclusive u Grčkoj

Grčki narod je poznat po gostoprimstvu i ljubaznosti za razliku od mnogih drugih zemalja gde su naši putnici navikli da letuju. Osim prelepe prirode sigurno će vas razoružati opuštenost i ležernost ovih ljudi a to i jeste poenta svakog letovanja, zar ne? Ne propustite priliku da steknete nova prijateljeljstva i uživate u prelepim razgovorima sa ljudima iz ove neverovatne zemlje.

Iskustvo da sedite u nekoj taverni pored mora, i da veselo ćaskate sa meštanima da pri tom uživate u nekim ukusnim lokalnim poslasticama ili specijaltitetima druge vrste uz veliku tradicionalnu i prijateljsku atmosferu ništa ne može da zameni. Naravno, ovo je jedina all inclusive usluga koja će vas očarati a da nema nikakve veze sa prvim značenjem reči all inclusive koncepta ali je po nama mnogo bitnija ova vrsta doživljaja. Mnogi putnici koji su svojeveremeno putovali u Tursku ili u Egipat očekuju sterilnu all inclusive uslugu koju te zemlje pružaju. Ovo u Grčkoj nije preporučljivo da očekujete. Naravno da ima hotela koji to nude, ali budite sigurni da nećete dobiti nikad ono što se dobijali u Turskoj, recimo. Prvo finansijski nije isplativo a drugo Grčka nije poznata i priznata po tom konceptu. I to je nešto o čemu prijatelji razgovaraju među sobom a svaki prodavac u turističkoj agenciji će ovu priču ublažiti. Svaka zemlja ima svoju čar i ako ste istinski putnik i želite da doživite neku destinaciju kao putnik a ne kao turista ona je Grčka pravi izbor za vas ali bez all inclusiva.

Naravno čitava Grčka, a posebno njena ostrva imaju mnogo malih neotkrivenih i šaramantnih kutaka koje bez mnogo muke možete pronaći i doživeti ukoliko to želite. To su ona mala mesta koja će vam pokazati meštani. Sjajno je prolaziti kroz autentične kaldrmisane grčke uličice pune cveća, naići na skoro nestvarne skrivene vidikovce kao sa razglednica i uz to slušati zvuke grčke muzike na svakom koraku. Uživanje u zalasku sunca na nekoj od mnogih egzotičnih plaža koje možete naći u ovoj prelepoj zemlji sigurno će pojačati doživljaj i putovanje učiniti nezaboravnim. Ako tome dodamo i bogatu istoriju svake regije koju posetite u Grčkoj, sve će vam samo biti rečeno. Era 21 veka vam u tome i pomaže. Danas se bar možete informisati preko interneta i tačno napraviti plan gde želite otići i vrlo lako to i sprovesti u delo. Grčka je zemlja u kojoj nikako ne trebate biti ograničeni vremenom i određenom satnicom za ručak, večeru…Ovde budite opušteni i spontani, probajte čuveni suvlaki u nekoj usputnoj taverni, jedite krofnice koje prodaju na plaži i koje su fenomenalne ili se svaki dan udobno smestite u drugu tavernu i uživajte u loklanim ribljim specijalitetima. Mi smo tu da vas o tome informišemo – Moja Grčka – all inclusive usluga za vas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *