Spiros apartments, Kalamaki, Pilion
Spiros apartments, Kalamaki, Pilion

Spiros apartments, Kalamaki, Pilion

Planina Pilion je po grčkoj mitologiji postojbina kentaura, a poznata je po lepoti prirode. Pilion ima mnogo sela, koja su okružena prelepim pejzažima, šumama i moru. Selo Kalamaki se nalazi na istočnoj obali Piliona, između sela Milies i Tsagkarada (prvo na 10 minuta kolima, drugo na 20 minuta). Kalamaki je veoma popularan i kod Grka i kod stranih turista po svojoj prelepoj plaži, fantastičnoj prirodi i gostoljubivim stanovnicima. Ovo je odlično mesto ukoliko želite miran odmor daleko od gužve, a može vam poslužiti i kao polazna tačka za ispitivanje poluostrva Pilion.

Spiros apartmani poseduju 2 prostrane sobe (38 m2 svaka), gde možete provesti divan odmor, opremljnih sa svim neophodnim elementima: kuhinja, šporet sa rernom, mikrotalasna pećnica, posuđe, veš mašina… tako da se možete sami hraniti (ukoliko ne želite da se hranite po restoranima).

Svaka soba sadrži veliki krevet i komfornu sofu i može da ugosti od 2 do 4 osobe.

Spiros apartmani imaju prostrano dvorište, u kome se mogu igrati i deca, okruženo drvećem i ukrasnim rastinjem. U hladovini drveća možete parkirati auto, a uveče uživati u svežini koju pruža ovakvo prirodno okruženje.

Dobrodošli u Spiros apartmane!

NAPOMENA: SPIROS APARTMANE PREPORUČUJEMO SVIMA KOJI VOLE MIRAN ODMOR

Galeriju slika pogledajte na našoj facebook stranici

Sve sobe imaju klima uređaj, WiFi, kompletnu kuhinju, mali šporet sa rernom, frižider, posuđe, esajg…

Plaža Kalamaki (Propan) se nalazi na 4 km od naših apartmana, kolima treba 5 minuta. Do ostalih prelepih plaža Piliona vam treba 15-20 minuta kolima. Idealno polazište za istraživanje Piliona.

Spiros apartments, Kalamaki, Pilion – video

U blizini se nalaze najlepše plaže Piliona: Kalamaki (pripada selu), Labidonas, Limnionas, Fakistra, Milopotamos, Agia Saranta, Papa Nero, Potistika, Kala Nera, Afissos… Do najbliže stižete za 5 minuta vožnje, do nekih za 15 – 20 minuta, a do najdalje za 45 minuta vožnje.  Centralna pozicija na poluostrvu omogućava da su vam sve plaže dostupne.

KONTAKTIRAJTE DIREKTNO VLASNIKA

    Spiros apartments, Kalamaki, Pilion – mapa

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *