Armenistis Camping & Bungalows, Sarti, Sitonija
Armenistis Camping & Bungalows, Sarti, Sitonija

Armenistis Camping & Bungalows, Sarti, Sitonija

Dobili smo nove fotografije apartmana „Lux for Two“ i „Lux for Five“. Uživajte:

 

Pozivamo vas u kamp koji nudi nezaboravan odmor: zlatne plaže, klistalno čistu vodu, poljane i drveće, sve u kombinaciji sa modernim ambijentom, dobrom hranom i vrhunskom uslugom. Za smeštaj možete izabrati šator ili karavan sa klima uređajem i lepim okruđenjem, a za veći kompfor porketnu kuću. Za back-pack putnike imamo spavaonice u okviru hostel šatora. Izuzetna destinacija za letovanje, na samo 90 minuta od Soluna, poznata po svojoj prijatnoj i toploj atmosferi, na idealnoj lokaciji.

Svi šatori su okruženi borovima i platanima, koji pružaju zaštitu od sunca, tako da je boravak u Camping Armenistis prijatan i u najtoplijim mesecima. Čak i najudaljeniji objekti su na samo nekoliko metara od mora i od centralnih objekata.  Možete sami izabrati lokaciju u našem kampu potavljenom u obliku amfiteatra duž Armenistis zaliva.

Ništa ne pruža takav oosećaj slobode kao putujuća kuća na točkovima, kojom prelazite iz države u državu. Za one koji otkrivaju nova prelepa mesta, na kojima se osećaju kao kod kuće, nudimo mesta za postavljanje svojih vozila, u prirodnoj hadovini, sa pristupom struji.

Savetujemo vam da malo izađete iz kampa i obiđete naše prelepo okruženje. Možete uživati u velikom broju aktivnosti – šetnja ili vožnja biciklom kroz polja maslina, istraživanje borovih šuma i proplanaka. U stvari, ceo Halkidiki vas čeka da ga istražite, sa hiljadama mesta koja treba obići i mnoštvom stvari koje treba uraditi.

Bungalovi

Karavani

Mobilne kuće

Hostel

Pogodnosti objekta

 •  Klima uređaj
 •  Kuhinja
 •  Pogodno za invalide
 •  Internet

Posebne pogodnosti

 •   Balkon
 •  Parking

Udaljenosti

 •  Plaža:  1m
 • Autobus:  100m
 • Pekara:  1m
 • Restoran:  1m
 • Kafić:  1m
KONTAKTIRAJTE DIREKTNO VLASNIKA SMEŠTAJA NA ENGLESKOM:

  AKTIVNOSTI

  Kamp Armenistis je okružen bujnim zelenilom i smešten na peščanoj plaži u Sartiju na Halkidikiju. Poseduje privatnu plažu, bar na plaži i mediteranski restoran. U okviru kampa na raspolaganju su vam mini-market, košarkaški i fudbalski teren i sadržaji za sportove na vodi.

  Klimatizovane kamp prikolice, mobilne kućice i šatori u kampu Armenistis sadrže prostor za sedenje i frižider. Kamp prikolice imaju natkrivenu, nameštenu terasu. Pojedine smeštajne jedinice nude dobro opremljenu čajnu kuhinju.

  Tokom boravka možete plivati u kristalno čistom moru i opustiti se uz kafu ili koktel u baru na plaži. U pićima i laganim obrocima možete uživati u hladovini na terasi snek bara. Jela od sveže ribe i meso sa roštilja služe se u restoranu u okviru objekta.

  U kampu možete pronaći bankomat, prehrambenu prodavnicu i prodavnicu poklona. Osoblje često organizuje raznovrsne događaje, uključujući žive muzičke nastupe i sportska takmičenja.

  Kamp Armenistis se nalazi na 135 km od centra Soluna i na 115 km od Međunarodnog aerodroma Solun Makedonija. Selo Vurvuru je udaljeno 27 km. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking.

  Armenistis camping, Sarti, Sitonija – MAPA

  Оставите одговор

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *