ga('require', 'GTM-WVWQTZF'); 2. korak: Smanjite treperenje stranice Zahvaljujući ovom fragmentu korisnici vide samo sadržaj varijante i treperenje stranice je minimalno. Saznajte više Kopirajte kôd u nastavku
Početna / Smeštaj u Grčkoj / Smeštaj Kasandra / Kasandra - apartmani / Panorama Siviris, Siviri, Kasandra
Panorama, Siviri, Kasandra
Panorama, Siviri, Kasandra

Panorama Siviris, Siviri, Kasandra

Kompleks Panorama siviri se nalazi u Siviriju – Halkidiki, na poluostrvu Kasandra. Sačinjavaju ga 9 nedavno renoviranih studija koja se sastoje od jednog jedinstvenog prostora sa potpuno opremljenom kuhinjom, televizorom, Wi-Fi internetom, klima uređajem i WC-om, a svaki može da ugosti 3-4 osobe. Sagrađen je na parceli od 4000 kv.m. na udaljenosti 400 metara od plaže u Siviriju i odlikuje se izuzetno lepim panoramskim pogledom. Kompleks je okružen bujnim zelenilom, i nudi vam putpuni mir, besplatan parking, i udoban prostor za roštilj i opuštanje.

Galeriju slika pogledajte na našoj facebook strani

Plaža u mestu Siviri

Plaža u mestu Siviri
Plaža u mestu Siviri

Udaljena je 400 metara od hotelskog kompleksa. Velika peščana plaža sa plitkim morem, okružena borovom šumom. Idealna za porodice sa malom decom. Veliki deo plaže koji se proteže uz šetalište je organizovan, ali postoje i delovi sa slobodnim pristupom.
Uz obalu, po čitavoj dužini šetališta, smeštene su taverne, restorani, picerije i kafe – barovi. U centru Sivirija postoje super marketi i raznovrsne radnje.

KONTAKTIRAJTE DIREKTNO VLASNIKA SMEŠTAJA (NA ENGLESKOM)


 

Panorama Siviris, Siviri, Kasandra – mapa

Ocena

Ocena smeštaja

User Rating: 4.55 ( 1 ocena)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 − one =