Site icon Moja Grcka : svi mi koji volimo Grčku

Jumbo tržni centar

Jumbo tržni centar

Zvaničan sajt, Foto: https://www.e-jumbo.gr/Jumbo je jedan od najuspešnijih lanaca u Grčkoj koji prodaju igračke, kancelarijski materijal, kozmetiku,dekorativne stvari za kuću i sl. Ima vrlo pristupačne cene u odnosu na druge prodavnice. Ovaj trgovački lanac se nalazi u Bugarskoj, Makedoniji, Rumuniji i Albaniji, a od nedavno Jumbo je otvorio radnje i u Beogradu. Mi znamo da je našim turistima svakaka interesantnije da posete neku od radnji dok su na odmoru (pre svega zbog igračaka za vodu i mnoštva drugih potrebnih sitnica za letovanje). U nastavku možete pronaći mapu svih prodavnica u Solunu, a u daljem tekstu i mapu svih Jumbo radnji u Grčkoj.

Ako ste zainteresovani za kupovinu u Jumbo radnji, sve su gotovo identično snabdevene. Pogledajte mape i odaberite koja Vam je najbliža.

Postoji 4 Jumbo centra u Solunu koje naši turisti najčešće posećuju:

1.Florida shopping center Thessaloniki (11 km od aerodroma u Solunu pored IKEA)
2.Port of Thessaloniki (43 26th October str. & Kefallinias str 54627)
3.Pilea( 8 Marinou Antipa str. 55501, Pielia)
4.Oreokastro (6 km od Soluna u Oreokastru)Klikom na balončiće (donja mapa) ili na plave putokaze (gornja mapa) otvara se sličica sa linkom za Google mapu. Kad imate lokaciju na google mapi, možete uključiti navigaciju ili bilo šta od sličnih aplikacija koji će Vas odvesti direktno na lokaciju. Preostaje samo da pripremite novčanik…


Mapa svih JUMBO radnji u Grčkoj:

Mapu smo prepisali sa zvaničnog sajta kompanije, nadamo se da su bili ažurni i da nisu zaboravili neku od radnji (ili da nisu neku zatvorili). Ukoliko primetite da postoji neka greška, budite ljubazni pa nas obavestite.


Exit mobile version