Site icon Moja Grcka : svi mi koji volimo Grčku

Posetite Lalaria plažu na Skiatosu

Posetite Lalaria plažu na Skiatosu

Foto: http://www.skiathos.gr

Kada se odlučite da posetite Grčku, na umu su vam verovatno dve stvari – najbolja plaža u izabranom mestu i odmor. Naravno, sigurno da postoje i druge stvari koje želite da radite na vašem odmoru ali ove su primarne. Moja Grčka će za vas da izdvaja naše preporuke koje plaže da obilazite u skladu sa tim gde ste se zatekli na letovanju.Ako se nađete na ostrvu Skiatos u Grčkoj, imate dosta plaža na raspolaganju da obiđete. Stvarno ne može da bude loš izbor bilo koja od plaža ovog prelepog ostrva Egejskog mora, ali Lalaria plaža treba da bude jedan od vaših glavnih prioriteta.Lalarija je plaža na severo-istočnoj strani Skiatosa je zasigurno biser ove obale. Jedna od najslikanijih plaža Skiatosa. Priroda se na ovoj plaži poprilično poigrala i stavila sve ostale plaže u senku. Međutim, na razočarenje tnogih turista, plaži se ne može pristupiti sa kopna. Ali lokalne agencije u toku sezone ogranizuju izlete do ovog svojevrsnog bisera pa nemojte očajaviti, možete je posetiti po veoma pristupačnoj ceni.

Lalaria plaža

Plaža Lalarija je karakteristična po belim stenama i kamenju zbog kojih more ima mlečno tirkiznu boju, koja izaziva oduševljenje kod svih pristutnih.

Na plaži postoje dve pećine koje morate videti! Zaista magija prirode! Ove dve pećine nazivaju Skotini i Galazia.

Još jedna interesantna stvar koju možete da vidite na ovoj plaži je Tripija Petra, stena koja je formirala luk, koji predstavlja morsku kapiju ove plaže. Legenda kaže da je ta kapija magična. Onaj ko plivajući prođe kroz kapiju dobija na poklon večitu mladost. Plaža je za razliku od velike većine plaža na Skiatosu kamenita pa će vam biti neophodne japanke.Ugostiteljskih objekata, sportova na vodi, internet signala, ležaljki, suncobrana i tuševa na ovoj plaži nema.

Proverite i vi zašto je ova plaža najlepša maštarija ljubitelja Egejskog mora a i onih koji to nisu!

Posetite Lalaria plažu na Skiatosu – MAPA
Exit mobile version