Početna / Tesalija / Pilion / Vromoneri plaža
vromoneri-plaza-vromoneri-beach-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-41
vromoneri-plaza-vromoneri-beach-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-41

Vromoneri plaža

Vromoneri plaža

Vromoneri je šarmantno i veoma malo mesto na jugu Pilona koje se nalazi izmedju sela Platanias i Katigiorgis. U ovom području je čitava obala bogata faunom i bujnom vegetacijom, sa izuzetnim atraktivnim prejzažima plavog i još lepšeg zelenog pojasa.

Vromoneri znači “prljava voda” ali plaža je nešto sasvim suprotno. Vromoneri plaža poseduje prirodne lepote i savršen je ambijent za opuštanje i uživanje. U osnovi je plaža peščana, sa malo kamenja. Okružena je stenama, a voda je kristalno čista, idealna za ronjenje. Na samoj plaži postoje jako interesantne formacije stena, idealne za istraživanje. Takodje postoji i mala kapelica.

Na desnoj strani plaže se nalaze smeštajni kapaciteti u vidu apartmanskog smeštaja, što predstavlja idealnu lokaciju za opušteni boravak. Samo mesto je izuzetno izolovano, mirno i preporučujemo ga svima koji žele stvarno da se odmore i opuste. Postoji i restoran sa domaćom kuhinjom.

Do plaže vodi asfaltirani put, sa koga se prelazi na lošiji zemljani put, koji ide sve do crkvice gde postoji mali parking. Pristup na plažu je preko stepeništa uz samu obalu. Na Vromoneri plaži je retko gužva, čak i špicu sezone.

Vromoneri plaža – mapa

Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući posetioci znali šta ih očekuje.

User Rating: 0.4 ( 1 votes)

Jedan komentar

  1. do vromonerija vodi izuyetno nepristupacan zemljani put. plaza je jako simpaticna

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × five =