Početna / Opšte informacije / Venčanje iz snova u Grčkoj

Venčanje iz snova u Grčkoj

Venčanje iz snova u Grčkoj

Grcka je jedna od vodećih destinacija u svetu u vezi sa organizacijom venčanja. Mnogi turisti se odlučuju da svoje sudbonosno DA kažu na obalama Egejskog mora, na egzotičnim plažama, ostrvima sa najlepšim panoramskim pogledom i nezaboravnim zalascima sunca. Trenutno je Santorini najtraženija destinacija na svetu za venčanje. Popularne destinacije za venčanje su i Mikonos, Krf, Skopelos, Naxos…
Grci su se izveštili u svim detaljima oko organizacije venčanja, tako da se možete prepustiti hotelu. U ponudi su razni paketi venčanja, a sve u skladu sa vašim željama i naravno u skladu sa vašim budžetom. Hoteli unajmljuju organizatore koji će se brinuti o svakom detalju vaše svadbene ceremonije, lokaciji, šminki, dekoraciji, fotografu..a mogu se pobrinuti i za svadbeno odelo i venčanice. Ako nemate kumove na venčanju odnosno svedoke, hotel će ih naći za vas.
Sama ceremonija venčanja se obavlja na lokaciji koju vi izaberete od strane matičara. Venčanje u Grčkoj je priznato u našoj zemlji. Po obavljenoj ceremoniji mladenci dobijaju svečani venčani list, dok se zvanični i Apostolom overeni matični list dobija najkasnije u roku od 30 dana na kućnu adresu u Srbiji. Sve što je potrebno da ovaj grčki venčani list, prevedete na naš jezik i zavedete kod matičara u opštini stanovanja.


Crkvena venčanja su takodje popularna na ostrvu Santorini i uglavnom se obavljaju u večernjim satima. Da bi se organizovalo venčanje u crkvi potrebno je da je bar jedan od mladenaca kršten u grčkoj pravoslavnoj crkvi. Takodje je potrebna dozvola za venčanje od Grčke pravoslavne crkve -Pismo celabata. Ova venčanja su medjunarodno priznata. Ceremonija venčanja se izvodi na starogrčkom jeziku i traje 45 minuta.
Potrebna DOKUMENTA za crkveno venčanje:
Kopije pasoša
Crkvene Krštenice
Izvod iz matične knjige rođenih
Uverenje da budući supružnici nisu u već sklopljenom braku

Santorini

Pročitajte...

Sarakiniko plaža – beli draguj Milosa

Sarakiniko plaža – beli draguj Milosa Ostrvo Milos ima puno atrakcija. Na njemu se nalazi …

Sa instagrama

Sa instagrama

Pratite nas na instagramu! Evo nasih objava: [instagram-feed]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

12 + 15 =