Početna / Severna Grčka / Halkidiki / Tourkolimnionas plaža, Sitonija

Tourkolimnionas plaža, Sitonija

Još jedan skriveni dragulj Sitonije. Nalazi se južno od Sikije. Boja vode je ovde kristalno čista i prozirna, dno peščano, plitko je i idealno za decu. Saobraćaja uz plažu nema tako da možete da uživate u potpunom miru. U zaleđu plaže postoji riblji restoran sa ukusnom hranom i pristojnim cenama. Ima dovoljno mesta za parkiranje.

Deo plaže je organizovan, ali ako želite da postavite svoj suncobran i peškir, niko Vam neće praviti problem. Ova plaža pruža mir i opušten odmor bez gužve. Plaža je u zavetrini pa na njoj nikada nema vetra ni talasa, čak ni onda kada je na svim ostalim plažama u okolini vetrovito. Ona je odličan izbor za beg iz Sartija u vetrovite dane.

Tourkolimnionas plaža, Sitonija – galerija fotografija

Plaža Tourkolimnionas, nalazi se u blizini plaža Klimataria i Kriaritsi, pa posetu Tourkolimnionas plaže možete ukombinovati sa nekom od njih.

Ukoliko ste na odmoru sa porodicom, preporučujemo Vam da na plaži provedete neko poslepodne sa svojom decom koja će uživati u brčkanju u plićaku sve do zalaska sunca kada je kupanje najprijatnije. Topla preporuka za miran porodičan odmor.

Tourkolimnionas plaža je jedna od lepših plaža Sitonije, koju ako imate uslova treba obići. Sam put do plaže je solidan, a na putu do nje proći ćete pored nekoliko lepih plaža.

Na plaži je gužva u centralnom delu, dok sa strane uvek ima mesta i možete postaviti svoj peškir i suncobran. U centralnom delu su ležalje odlične riblje taverne „Korali“, koja ima dobruponudu hrane po pristojnim cenama.

Plaža je ušuškana u zaivu, tako da načešće nema vetra, a na ulazu je fini beli pesak, sa postepenim ulaskom u vodu. Idealno mesto za porodice sa malom decom.

Nalazi se na 11 kilometara od Sikije, a na 7,5 kilometara od Kalamitsija. Ukoliko se nalazite u nekom od ovih gradova, obavezno obiđite ovu prelepu plažu. Obraite pažnju da u sezoni može biti gužva za parkiranje.

Tourkolimnionas plaža, Sitonija – mapa

Ocena destinacije

Ocena

User Rating: 4.68 ( 2 votes)

Pročitajte...

Gerakini Beach, Sitonija

Gerakini Beach, Sitonija Foto: www.sithoniagreece.com Na oko 4km nakon mesta Psakoudia nailazi se poslednje mesto zapadne …

Spathies beach - Sitonija - Grcka

Sitonija – plaže

Sitonija – plaže Klikom na suncobran videćete naziv plaže i sliku. Klikom na link ispod …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

fourteen + two =