Početna / Egejska ostrva / Kikladi / Mikonos / Super Paradise plaža, Mikonos

Super Paradise plaža, Mikonos

Strast prema gostoprimstvu se ovde vidi na svakom koraku – posebnost boravka ogleda se ne samo u besprekornoj, već i aposolutno personalizovanoj usluzi. To znači da će raznolika iskustava koja su na raspolaganju gostima biti prilagođenja svim njihovim specijalnim željama.U centralnom delu Egejskog mora baškari se prelepo ostrvo Mikonos. Pripada grupi Kikladskih ostrva. Od luke Pirej je udaljen 96 nautičkih milja. Mikonos u prevodu znači masa kamenja ili stenovito mesto. Ova destinacija ima burnu istoriju, za koju se vezuju brojne legende o samom nastanku. Sam centar grada se zove Hora u kojoj se nalazi i glavna luka. Prema jednoj od legendi, Mikonos je dobio ime po istoimenom antičkom junaku. Posebna atrakcija ostrva su vetrenjače, koje se nalaze u nizu i okrenute su prema morskom prostranstvu.

Super Paradise je plaža do koje se dolazi uskim, krivudavim i strmim putem. I naša preporuka je da do nje krenu samo oni koji su spremni za takvu aktivnost. Svaki trud da se dođe do nje se isplati. Nalazi se u jednoj predivnoj uvali sa kristalno čistom zelenom vodom i sitnim peskom. Do nje se ne moze doći lokalnim autobuskim prevozom, već samo automobilima i motorima (uglavnom iznajmljenim),a oni koji se plaše naglih uzbrdica i nizbrdica, mogu doći brodićima koji polaze sa Plati Jalosa i Ornosa. Skoro cela plaža je prekrivena ležaljkama i suncobranima, koja i pored toga ima dosta slobodnog prostora.

Ono što svakako treba da znate je da je plaža Super Paradise već duže vreme, važi za omiljenu plažu gay populacije. Oni se uglavnom okupljaju u njenom krajnjem desnom delu, gde je inače smešten i njihov omiljen bar „Coco Bar“. Najveća atrakcija na ovoj plaži je „Super Paradise Club“, koji se nalazi u levom delu plaže, na njenom samom ulazu, u čijem sklopu se nalazi i omanji bazen. To je bar koji nudi veliki izbor pića i koktela, koje mladi ispijaju prvo na svojim ležaljkama, i postepeno kako odmiče dan i oni se polako pomeraju ka pomenutom baru, gde uz zvuke glasne muzike igraju, uz povremeno osvežavanje u bazenu i sve tako do kasnih večernjih sati.


Pročitajte...

Fokos plaža, Mikonos

Mikonos je veoma malo, ali ostrvo velike vreline – sunca, plaža, provoda, tuluma i žurki. …

Agios Sostis plaža, Mikonos

U centralnom delu Egejskog mora baškari se prelepo ostrvo Mikonos. Pripada grupi Kikladskih ostrva. Od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

15 − six =