Početna / Severna Grčka / Halkidiki / Rodia beach bar – Bаnаnа plаžа
Rodia beach bar - Bаnаnа plаžа
Rodia beach bar - Bаnаnа plаžа

Rodia beach bar – Bаnаnа plаžа

Rodia beach bar – Bаnаnа plаžа

Bаnаnа plаžа je tipična plaža za mlade sa beach barom i glasnom muzikom

Plaza: pesak, šljunakVoda: kristalno čista

U blizini mesta Vourvourou, na nekoliko kilometara ka jugu Sitonije, naazi se prelepa plaža Banana. Na plaži je Rodia caffe,jedan od najboljih beach barova Sitonije. Izuzetno uređen, sa baldahinima, ležaljkama i suncobranima, ovo je mesto koje preporučujemo da posetite. Mali problem je put koji je dosta loš, to je prašnjava staza, sa dosta rupa i izbočina. Nije strašno, može sići putničkim automobilom, ali dalje od druge brzine nećete doći. Na isključenju sa magistrale nalazi se veliki putokaz, a to je i mesto gde možete napraviti odlične fotografije.

Na kraju puta nalazi se prostrani parking, od koga vas deli desetak metara do ulaska u kafić. Sam Rodia beach bar je u u vali, u senci dva ogromnaa platana, sa uredno podšišanom travom na kojoj su ležaljke i baldahini. Mesto koje nudi vrhunsko opuštanje, uz muziku i piće. Plaža je odlična, ukoliko imate mogućnosti obavezno je posetite. Ovde se okupljaju mladi, a nama se čini i imućni Grci (bar po voznom parku).Ime je dobila po beach baru Banana (sada se zove Rodia) koji se nalazi na plaži na nekih 10 km južno od mesta Vurvuru. To je uska plaža, dugačka samo 200 m. Bar organizuje muziku, ležaljke i suncobrane. Pogledajte slike, pa probajte da ne odete 🙂
Kako doći: Od glаvnog putа Sitonije, nаstаviti južno pored plaže Zogrаf i isključiti se posle 1 km. Skrenite nа more i prаtite krivudаv put dole.
Kаdа dođete do dela gde se put deli, skrenite desno. Levi pu vas vodi do Zografou i Porto Paradiso plaža.
Ako se nalazite na putu prema Zografou plaži, neposredno pre Bahia plaže, skrenite desno i idite oko 400 m, gde ćete videti putokaz za levo. Nastavite ovim putem do plaže.

Bаnаnа plаžа – mapa
Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući posetioci znali šta ih očekuje.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Pročitajte...

Gerakini Beach, Sitonija

Gerakini Beach, Sitonija Foto: www.sithoniagreece.com Na oko 4km nakon mesta Psakoudia nailazi se poslednje mesto zapadne …

Spathies beach - Sitonija - Grcka

Sitonija – plaže

Sitonija – plaže Klikom na suncobran videćete naziv plaže i sliku. Klikom na link ispod …

Jedan komentar

  1. Ovo je najbolja plaza na Sitoniji. Obisao sam sve ostale, ali banana je VRH!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

twelve + 8 =