Početna / Tesalija / Pilion / Papa Nero plaža

Papa Nero plaža

Papa Nero plaža

Papa Nero plaža i samo mesto se nalazi na istočnoj obali Piliona, u produžetku mesta Agios Ioanis sa njegove desne strane. (na oko 200 metara) Dovoljno je da predjete mali most iz pravca Agios Ioanis i vi se nalazite na Papa Nero plaži. Samo mesto Agios Ioannis se nalazi 46 km od Volosa.Papa Nero je vrhunska plaža sa kombinacijom sitnog šljunka u vodi i peska na samoj obali. Voda je savršene, tirkizne boje. Papa Nero je 2014 godine proglašena za jednu od najlepših plaža na Pilionu i u Grčkoj. Najveći problem plaža na istočnoj obali, kao i Papa Nero plaže, su česti vetrovi, koji prave velike talase i nemirno more.
Iako je vrlo dugačka i široka plaža, u avgustu mesecu je vrlo popularna, tako da u tom periodu možete naići na veliku gužvu i problem oko parkiranja. Duž većeg dela plaže se nalaze ležaljke sa suncobranima, ali ima dovoljno mesta za sve one koji ne žele da ih iznajmljuju.

Uz plažu se nalazi lepo uredjeno šetalište, sa posebnom stazom za treking i bicikle. Takodje uz plažu se nalazi kamp Papa Nero koji je u šumi. Kamp se prostire na površini od 20 ari i u potpunosti je opremljen za komforan boravak.

Papa Nero ima puno kafića, taverni, barova, hotelskog i apartmanskog smeštaja, i u potpunosti je odvojena i nezavisna destinacija od mesta Agios Ioannis. Pošto je na istočnoj obali, popodne je veći deo plaže u hladu. Na plaži postoje tuševi, svlačionice, spacioc, teren za mini fudbal, za odbojku….

Iz Papa Nero vodi stari put do susednog mesta Damouharija koji je takodje vrlo atraktivna destinacija sa lepom plažom i tavernama.Papa Nero – mapa
Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi buduću posetioci znali šta ih očekuje.

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Pročitajte...

vromoneri-plaza-vromoneri-beach-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-41

Vromoneri plaža

Vromoneri plaža Vromoneri je šarmantno i veoma malo mesto na jugu Pilona koje se nalazi …

tzasteni-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-4

Tzasteni plaža

Tzasteni plaža   Tzasteni je mala plaža koja se nalazi u zaliivu Pagasitikos na jugo-zapadu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

four × one =