Početna / Severna Grčka / Halkidiki / Kasandra / Palini plaža (Kalitea)
This photo of Pallini Beach Hotel is courtesy of TripAdvisor

Palini plaža (Kalitea)

Palini plaža (Kalitea)

Hotel Palini Bič, na 86. km od Soluna, na istočnoj obali Kasandre, na putu ka Polihronu, nešto više od dva kilometra južnije od turističkog naselja Kalitea, krase dva prelepa prirodna dragulja – prekrasna borova šuma gotovo do obale mora i prelepa istoimena plaža u njenoj senci.Duga oko hiljadu metara. Pesak čist i mekan. Voda pri obali plitka i prozirno čista. Tek nakon stotinak metara postepeno se povećava njena dubina. Idealna za decu i one koji čine tek prve korake u plivanju. Jedna od najlepših u tom delu Kasandre. Na njenim obrisima nalazi se plava zastava, priznanje UN za ekologiju, čistoću i održavanje plaže. Preporuka bez premca.

Ležaljke, suncobrani i sportski rekviziti na vodi deo su hotelske ponude, koje i ostali posetioci mogu da koriste, po popularnim cenama. Naravno, i hranu i piće, prelepa šetališta oko hotela, okružena morem zelenila, bazenima i sadržajima za zabavu i razonodu.

Palini plaža (Kalitea) – mapaOcena destinacije

Ocena

Ocenite destinaciju, kako bi budući posetioci znali šta ih očekuje.

User Rating: 4.78 ( 4 votes)

Pročitajte...

Afitos plaža

Afitos plaža Gradska plaža u Afitosu je ujedno i najveća plaža i do nje se …

Glarokavos plaža

Glarokavos plaža Foto: http://villapefkohori.gr Plaža Glarokavos nalazi se malo izdvojena od naseljenih mesta, na istočnoj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

9 − two =