Početna / Novosti / Osetite ukus Grčke

Osetite ukus Grčke

Osetite ukus Grčke

Izvor, foto: www.nedeljnik.rs

Od 1. do 30. juna, kampanja „Osetite ukus Grčke“ biće održana u Super Vero prodajnim objektima u Beogradu

Tokom juna 2018. godine, tradicionalna kampanja koja promoviše grčku kulturu, tradiciju, ukuse i mirise, biće održana u Super Vero prodavnicama. U tom periodu, od četvrtka do nedelje tokom svake nedelje, u Super Vero objektima u Bulevaru Milutina Milankovića 86a, Nikodima Milaša 2 i Mis Irbijeve BB, biće organizovan specijalni grčki kulinarski šou! Kuvari će pripremati tradicionalana grčka jela sačinjena od sastojaka koji se mogu naći samo u Super Vero prodavnicama, a kupci će imati mogućnost da na licu mesta probaju hranu i da uživaju u grčkim rajskim zalogajima.

Kako je Vero ekskluzivni zastupnik najkvalitetnijih grčkih proizvoda, svi potrošači imaće mogućnost ne samo da probaju, već da odmah i kupe namirnice koje čine grčku gastronosmku scenu tako posebnom. A u svom asortimanu, Super Vero ima preko 400 grčkih proizvoda iz različitih kategorija: mlečni proizvodi, alkoholna i osvežvajuća pića, grickalice, dezerte, ribu, vino, suhomesnate proizvode, higijenske proizvode, pelene i naravno – poznate masline i maslinova ulja.

Sa željom da svim kupcima približi veličanstvenu i živopisnu Grčku, Super Vero radnje će biti specijalno dizajnirane prepoznatljivim motivima Grčke, koji će preneti autentičnu atmosferu ove zemlje. A kako bi sva čula bila zadovoljena, poznata grčka muzika, koja će se puštati u Super Vero objektima, upotpuniće ovo nezaboravno iskustvo.

Tokom kampanje „Osetite ukus Grčke“, kupcima Super Vera biće predstavljena dva nova brenda – MONOXILITIS i ARKADI.

Super Vero će imati tu privilegiju i ekskluzivitet da prodaje Monoxilitis proizvode kao što su maslinovo ulje, džemovi, vina, žačini i drugi prirodni proizvodi sa Svete Gore, sačinjeni od prirodnih sastojaka.

Sa recepturom baziranoj na prirodnim sastojcima – maslinovom ulju, morskoj soli i vodi – Arkadi nude široku paletu proizvoda za prirodnu higijenu. Njihovi proizvodi su napravljeni u Grčkoj, sa prirodnim, sirovim, materijalima, bez sintetike, aditiva, boja i mirisa i potpuno su ekološki jer su 100% razgradivi.

Takođe, tokom promotivnog perioda, Super Vero potrošači će imati priliku da osvoje vredne nagrade, među kojima su 3 putovnja za dvoje na fantastična grčka ostrva.

Kampanja „Osetite ukus Grčke“ je idealna prilika da se uživa u grčkim specijalitetima, koji nam mogu, makar na kratko, dočarati impresivne grčke regije.

Pročitajte...

Grčka verovatno počinje turističku sezonu sredinom juna

Kako je izjavio Aleksandar Seničić iz Nacionalne asocijacije turističkih organizacija Srbije (YUTA), a prenela većina …

Počele su pripreme za Leto 2020.

Počele su pripreme za Leto 2020.   Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook.com/mojagrcka Instagram.com/mojagrcka Youtube.com/c/MojaGrcka …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

16 − 2 =