Najpopularniji hoteli u Grčkoj

Najpopularniji hoteli u Grčkoj

Grčka je zasigurno mesto u kom se snovi ostvaruju, što nas je inspirisalo da Vam preporučimo najposećeniji i najpopularnije hotele Grčke. Bilo da se divite predivnoj arhitekturi Santorinija ili zabavama Mikonosa, bilo da Vas privlači divlja i netaknuta priroda ili volite da uživate u nestvarnom luksuzu Grčka ima da ponudi za svakoga po nešto. Pogledajte naše omiljene hotele, iz različtih delova ove zemlje, odaberite svog favorita, spakujte kofere i pravac odmor…

Andronis Luxury Suites- Santorini

Sećate se da smo na ovom sajtu rekli da je Grčka zemlja u kojoj snovi postaju stvarnost? Ovo čarobno mesto, smešteno na ivici stene, unutar lavirinta šarmantnih kuća, ovaj hotel se nalazi nadomak Egejskog mora i vulkanskih ostrvaca Santorinija. Ovo je oaza u kojoj ćete sanjariti po čitav dan, protkana elegancijom i prefinjenošću.

Ikos Olivia- Haklidiki- Gerakini

Ovaj hotel raskošan hotel na samoj obali plaže je divan izbor smeštaja za sve hedoniste. Ovde gosti imaju priliku da sa svojim privatnih balkona posmatraju more ili raskošne cvetne vrtove kojih je ovaj hotel pun. Oličenje sofisticiranosti i luksuza zadovoljiće i najzahtevnije goste.

Hotel Palladium, Kos

Hotel Palladium se nalazi u letovalištu Marmari, od glavnog grada ostrva Kos i aerodroma udaljen je oko 15 km. Njegova izgradnja i njen dizajn enterijera je tradicionaln i potpuno je drugačiji od svega što ćete videti na Kosu.

Mykonos Grand Hotel & Resort

Ovaj hotel je predivan slika kikladske arhitekture. Nalazi na veoma maloj udaljenosti od grada Mikonosa, na jednoj od najčuvenijih plaža ovog ostrva, Ayios Yiannis.Neobična arhitektura, starinske kaldrmisane staze, i nova definicija romantike i ljubavi. Sigurni smo da ćete uživati!

Flamingo hotel Pilion

Ovaj neobični hotelčić odskače od luksuznih koje smo Vam predstavili u tekstu iznad. Svakako je jedan od naših omiljenih hotelčića. Ušuškan i čaroban, kaskadnog tipa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *