Početna / Jonsko more / Jonska ostrva / Mogonisi Plaža (ostrvo Paxi)

Mogonisi Plaža (ostrvo Paxi)

Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući putnici znali šta ih očekuje.

User Rating: Be the first one !

Foto: http://angelastudiospaxos.com

Mogonisi Plaža: lepa i slikovita Mongonisi se nalazi 5km severno od Gajosa, prestonice Paksija. Nastala je miniranjem obližnjih litica dinamitom koje su kasnije napunjene peskom. Peščana plaža je savršena u svakom pogledu, sa zapanjujućim zelenim vodama i živopisnim zelenilom litica sa pogledom na zaliv. Veoma je popularan za kupanje i sunčanje.

Mogonisi nudi prirodno i bezbedno okruženje za decu, kao i starije, pa čak i neiskusne plivače. Mogonisi Plaža takođe pruža besplatan privez za oko 50 čamaca i jahti. Mnoge ležaljke i suncobrani su obezbeđeni na ovoj prelepoj plaži, uključujući toalet i tuševe.

Taverna u blizini je dobro mesto da kupači umire svoju glad ukusnim jelima i domaćih proizvodima ostrva Paksi. Posebna karakteristika plaže su pedaline za iznajmljivanje, a veslanje je još jedna mogućnost za zabavu koja se nikada ne završava.

Deca mogu biti ostavljena da se igraju u pesku, čak i dok jedete, jer taverna ima mesta u dvorištu punom peska. Ovo obezbeđuje da svakom bude zabavno. Poseta Mongonisi plaži je obavezna za sve posetioce, sa ili bez porodice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 − 6 =