milos plaza
milos plaza lefkada

Milos plaža

Milos plaža

Kao i ostale plaže na zapadnoj obali i Milos je predivna rajska plaža sa tirkiznom bojom mora. Spada u jednu od najlepših na Lefkadi. Plaža je kombinacija peska, šljunka, belih kamenčića. Zbog svoje nepristupačnosti na Milos plaži nema nikakvih sadržaja tako da sve potrepštine morate poneti sa sobom. Milos je ogromna plaža, na kojoj nikada nije gužva.  Odavde su nezaboravni zalasci sunca. Često duva vetar, tako da se stvaraju veliki talasi. Voda zna da bude vrlo hladna. Sa bočnih strana se nalaze upečatljive stene stene. Takodje na levoj strani, se obično nalaze nudisti, iako to nigde nije navedeno, niti označeno.

Galeriju slika pogledajte na našoj facebook strani

Kako doći : Plaža se nalazi izmedju mesta Agios Nikitas i plaže Katisme. Put do Milos plaže nije baš lak, ali se trud ipak isplati. Kopnom do plaže se dolazi za 20-tak minuta hoda iz mesta Agios Nikitas. Putokaz kreće od taverne Posejdon, gde treba da pratite samo tablu sa oznakama. Put ide kroz šumu, pa se polako spušta prema predivnoj plaži Milos. Takodje više puta dnevno sa plaže Agios Nikitas idu mali brodići na plažu Miloš za 3 eur u jednom smeru.

Evo slika kako izgleda put preko brda:

Evo i našeg video snimka Milos plaže:

GPS(N38.7879414/E20.6069737)

Milos plaža – mapa:
Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući turisti znali šta ih očekuje.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Pročitajte...

Nidri

Nidri Nidri, najpoznatiji turistički centar Lefkade, nalazi se na istočnoj strani ostrva. Čuveno je po …

Agios Nikitas

Agios Nikitas Agios Nikitas je malo ribarsko mesto, koje se nalazi 12 kilometara zapadno od …

3 Komentara

  1. Ja sam isao iz Agios Nikitas skoro svaki dan na plažu Miloš. Treba oko 20 minuta, ali postoji stazica i stepenice, gde se penjete, pa na kraju spustate na plažu. Ima više putokaza. Kad udjete u kondiciju, uopšte nije problem. Plaža je prelepa, šljunak savršen…ZA SVAKU PREPORUKU…samo ponesite sve sa sobom, da se ne bi vracali gore dole!!! Pozdrav svima od Zdravka iz Zemuna

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

three × 4 =