Početna / Tesalija / Pilion / Melani plaža

Melani plaža

Melani plaža

Melani plaža se nalazi na istoku Piliona, istočno od sela Argalasti. Kada dodjete na raskrsnicu Agralasti-Xinovrisi, imate još 10 km direktno do same plaže. Sa ove plaže možete putem da dodjete i do plaže Paltsi, koja je udaljena 5 km. Pored plaže je i veliki prašnjavi parking, koji nije uredjen.
V
Melani je dugačka peščana plaža, sa dosta kamenja i stenja. Skup stena plažu deli na dve plaže. Jedna je upravo Melani plaža, a druga je Potistika, do koje možete prošetati. Plaža je ime dobila po plavoj kobalt boji (na grčkom melano) i kristalno čistoj vodi. Zbog mnoštvo stena i kamenog dna, plaža je idealna za ronjenje.

 Melani plaža nije uredjena, nema organizovanog sadržaja na samoj plaži, tako da morate poneti sve sa sobom. Ne postoje prodavnice, osim kafane koja nudi odlične morske plodove. U letnjim mesecima na plaži su česti divlji kamperi. Izuzetno čista voda, prelepa boja mora, zlatan pesak i vrlo atraktivne stene, čine ovu plažu jednom od najlepših na Pilionu. Na plaži nikada nema gužve.

Melani je vrlo prostrana i dugačka plaža sa izuzetno čistom vodom. Zbog stena i kamenitog dna, nije pogodna za malu decu. Idealna je za sve koji žele da uživaju u netaknutoj prirodi i za ljubitelje ronjenja. Okruženje plaže je pogodno za treking i planinarenje. Melani nije uredjena plaža. Zbog činjenice da nije uređena i često posećena, ova prelepa plaža je natrpana divljim kamperima. Ukoliko imate prikolicu ili šator, ova plaža je idealno skrovita, a prelepa i lako dostupna – idealna za kampovanje.

Melani plaža – mapaOcena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi buduću posetioci znali šta ih očekuje.

User Rating: Be the first one !

Pročitajte...

vromoneri-plaza-vromoneri-beach-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-41

Vromoneri plaža

Vromoneri plaža Vromoneri je šarmantno i veoma malo mesto na jugu Pilona koje se nalazi …

tzasteni-pilion-pelion-grcka-greece-www.mojagrcka-4

Tzasteni plaža

Tzasteni plaža   Tzasteni je mala plaža koja se nalazi u zaliivu Pagasitikos na jugo-zapadu …

Jedan komentar

  1. Super je plaža, samo su bili talasi kad smo mi bili.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

5 + 2 =