Lagomandra plaža, Sitonija

Lagomandra plaža (zapadna Sitonija- Neos Marmaras)

Lagomandra plaža je jako popularna kod naših turista. Lagomandru čine zapravo dve plaže koje imaju plavu zastavicu zbog izuzetno čiste vode. Severnija plaža je uvučena i sa topijom vodom, zaklonjena od vetra. Idealna je za malu decu. Na njoj možete iznajmiti ležaljke i suncobrane.Južnija plaža je duplo veća, sa talasima i vetrom. Idelana za surfing, i mlade. Na njoj se odvijaju i razni sportovi na vodi.

Ono što je najvažnije da se naglasi da se južna plaža Lagomandra nalazi u borovoj šumi i da poseduje debeli prirodni hlad. Idealna je za celodnevni boravak na plaži, gde u hladu pirka ugodan vetar, a miris borovine je božanstven. Poseduje ogroman parking, koji je većim delom takodje u borovoj šumi. U sezoni je potrebno doći ranije da bi se zauzelo mesto u hladu na parkingu. Plažu preporučujemo za porodični odmor, a suncobran vam u svakom slučaju ne treba jer hladovine ima na pretek.

Na Lagomandri se nalazi hotel Lagomandra Beach. Takodje postoji puno restorana, barova sa bazenom, privatnih vila sa smeštajem za izdavanje…

Lokacija: 13 km južno od Nikitija, a 5 km severnije od Neos Marmarasa GPS(N40.1353956/E23.7480884)

Sadržaj: Lezaljke sa suncobranima

Toaleti

Tuševi sa kabinama za presvlačenje

Restorani i barovi

Sportovi na vodi i plazi

ProdavnicaNa Sitoniji ćete pronaći sve veće supermarkete kao što su Lidl i Masutis pa je snabdjevanje vrlo lako i povoljno uz velik izbor. Naravno, manjih prodavanica, voćara, pekara i sl. ima uglavnom svuda tako da neke svakodnevne stvari i namirnice možete pokupiti u povratku sa plaže.

Lagomandra plaža – mapa
3 Komentara

  1. Pa nemoj da ides na Sitoniju. Idi na Krit i Mikonos. Tamo neces naci nase ljude

  2. Da super je, samo sto su na plazi sve nasi

  3. Najbolja plaža na Sitoniji! Uđeš u hlad i smrzneš se, a na suncu vruće, pa onda u vodu… STRAVA!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *