Početna / Jonsko more / Jonska ostrva / Lefkada / Krstarenje Jonskim ostrvima

Krstarenje Jonskim ostrvima

Krstarenje Jonskim ostrvima

Porto Katziki / Kefalonija / Itaka / Meganisi / Scorpios / Madouri (ili Sparti, Skorpidija)
Izlet kreće iz mesta Nidri u 9:30, a povratak je oko 17:30 i 18:30. Postoji puno agencija koji organizuju izlete, a uglavnom su slični programi, kao i cene.Prvo se obilazi se Porto Katsiki (jedna od najlepših plaža ostrva) na kojoj je predvidjena pauza za kupanje od 2 sata.

porto katsiki lefkada grcka

 

Nakon toga ide se na Kefaloniju u mesto Fiscardo (staro selo sa prelepim ulicama, tavernama i plažama). To je jedno od lepših mesta na Kefaloniji, sa interesantnom lukom, prelepom bistrom vodom i mnoštvom taverni.

Zatim se obilazi Itaka (mesto koje se obilazi zavisi od agencije), gde se pravi kratka pauza. Itaka je veoma lepo ostrvo, preporučujemo da ga obiđete ukoliko ste u mogućnosti.

Dalje tura vodi do ulaza u Papanikolis pećinu na Meganisiju (gde su u drugom svetskom ratu bile sakrivene podmornice). Brod priđe ulazu, možete napraviti nekoliko interesantnih fotografija.

Zatim se obilaze se tri ostrva Onasisa (plovidba oko Skorpiosa, Spartija i Skorpidija ili sl)… Najčešće se provede nekoliko sati na nekoj plaži, da jošmalo uživate.

Fiscardo
Cena za odrasle je 15-25 EUR. (zavisi od perioda, a cene su podložne promeni) Deca do 7 godina su gratis. U cenu nije uključen ručak, ali na brodu možete kupiti užinu, ili jesti u nekoj od taverni u mestima gde se pristaje.
Ovo je odličan celodnevni izlet.

Krstarenje Jonskim ostrvima – mapa
Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući turisti znali šta ih očekuje.

User Rating: 1.05 ( 1 votes)

Pročitajte...

Nidri

Nidri Nidri, najpoznatiji turistički centar Lefkade, nalazi se na istočnoj strani ostrva. Čuveno je po …

Agios Nikitas

Agios Nikitas Agios Nikitas je malo ribarsko mesto, koje se nalazi 12 kilometara zapadno od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

17 + fifteen =