ga('require', 'GTM-WVWQTZF'); 2. korak: Smanjite treperenje stranice Zahvaljujući ovom fragmentu korisnici vide samo sadržaj varijante i treperenje stranice je minimalno. Saznajte više Kopirajte kôd u nastavku
Početna / Smeštaj u Grčkoj / Smeštaj Kasandra / Kasandra - apartmani / Kripis studio, Paliouri, Kasandra
Kripis studio, Paliouri, Kasandra
Kripis studio, Paliouri, Kasandra

Kripis studio, Paliouri, Kasandra

Studio Kripis se nalazi u najlepšem mestu Paljurija, pored kapele Sv. Nektarios. Samo 450 metara od centra sela nalaze se poslastičarnica, supermarket, pekara, restorani, lekar, apoteka i sve što je potrebno.

Apartmani su prostrani i mogu da prime porodice ili grupe od četiri osobe. Imaju opremljene kuhinje sa frižiderom i šporetom. Osim toga, tu je i veliki balkon sa pogledom na more, klima uređaj, TV i internet. Posteljina i peškiri se manjaju na svaka 3-4 dana. Na samo pet minuta vožnje je more (2,5km) i plaže Glarokambos, Ksenia, Blue Fish Beach Bar i Kanistro.

Kripis studio, Paliouri, Kasandra – Galeriju slika pogledajte na našoj facebook strani

Sadržaji hotela

  • INTERNET PRISTUP
  • PRIVATNI PARKING
  • UREĐENO DVORIŠTE
  • MIRNA LOKACIJA
  • KUHINJA
  • KLIMA UREĐAJ
  • ROŠTILJ DOSTUPAN
  • TV
  • ZAJEDNIČKA KUHINJA

Apartmani se isporučuju čisti, a gosti sami vode računa o higijeni tokom boravka. Vlasnici ne obezbeđuju nikakve dodatne usluge. Minimalni boravak je 7 noći. Obaveštavamo vas da je tlo veoma strmo, kao što je prikazano na fotografijama, zbog čega svi apartmani imaju pogled na more. Takođe, do kuće se stiže sa neasfaltiranog puta dužine 100 metara. Budite spremni za ovu avanturu kretanja uzbrdo-nizbrdo.

Kapara u iznosu od 50e za slučaj štete je obavezna po dolasku i vraća se na dan odlaska ukoliko je sve u redu.

KONTAKTIRAJTE VLASNIKA DIREKTNO (NA ENGLESKOM)


Cene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici za jednu noć, ne po osobi. U cenu je uračunato korišćenje klima uređaja. Ne postoje smene – datum dolaska i broj noći određujete sami. Putem mejla možete proveriti da li postoje popusti za boravke duže od dve nedelje.

Posetite zvanični web site

Kripis studio, Paliouri, Kasandra – mapa

Ocena smeštaja

Ocena

Ocena 1-5 Dajte ocenu klikom na zvezdicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven + eleven =