Goa plaža

Goa plaža

Okružena sa obe strane veličanstvenim stenama,i sa direktnim pogledom na Svetu Goru, se nalazi Goa plaža. Ovo je jedna od najpopularnijih plaža u blizini Sartija od koga je udaljena oko 2 km.Plaža je mala, sa sitnim zlatnim peskom i tirkiznom bojom mora. U vodi pri ulazu u more, možete da nagazite na neki kamenčić.

Ime je dobila po poznatom beach baru u afričkom ambijentu – GOA. Ovo je plaža za mladju populaciju i u večernjim satima se ovde održavaju žurke na plaži, gde je uglavnom zastupljena rege i club muzika. Goa beach bar može da se pohvali vrhunskim DJ izvođačima iz celoga sveta, a dobro raspoloženje je 100% zagarantovano uz obavezno noćno kupanje na kraju.

Plaža je odlično organizovana, ležaljke i suncobrani se iznajmljuju uz kupovinu pića iz kafića.

Levi deo plaže je za sve one koji ne žele da iznajmljuju rekvizite sa plaže i žele da borave na plaži slobodno pod sopstvenim suncobranima . Goa je najlepša u jutarnjim satima kada nema gužve.

Goa plaža – mapa

Nešto o Sitoniji

Sitonija spada u nekoliko oblasti koja je najbliža našim turistima, i zajedno sa svojim prirodnim lepotama čini jednu od najpoželjnijih i najčešćih destinacija za odmor. Raznovrsnost smeštaja, kapacitet istih kao i pristupačnost što se tiče cena zaokružuju Sitoniju kao izbor bez greške. Rastojanje od Beograda do Nikitija recimo jer je to glavni grad je 742km ili prevedeno u sate vožnje oko 9 sati. Naravno, moguća je i alternativna ruta direktan let Beograd-Solun, i onda rent-a-car ili autobus do odredišta na Sitoniji.

Sitonija je centralni prst u poznatoj i karakterističnoj geografiji Halkidiki regije. Sa svoje zapadne strane gleda na plaže Kasandre, a sa istoka na izdvojenu planinu Atos sa svojim manastirima. Na samoj Sitoniji dominiraju dve planine, Itamos i Dragudelis. Za one aktivnije turiste ovo je sjajan dodatak uz plaže jer su ova dva zaštićena prirodna lokaliteta ispresecana biciklističkim i treking stazama, a pogled sa vrha je fenomenalan.


Ocena destinacije

Ocena

Dajte ocenu destinaciji, kako bi budući posetioci znali šta ih očekuje.

User Rating: 4.62 ( 3 votes)

Pročitajte...

Gerakini Beach, Sitonija

Gerakini Beach, Sitonija Foto: www.sithoniagreece.com Na oko 4km nakon mesta Psakoudia nailazi se poslednje mesto zapadne …

Spathies beach - Sitonija - Grcka

Sitonija – plaže

Sitonija – plaže Klikom na suncobran videćete naziv plaže i sliku. Klikom na link ispod …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

five × 5 =