Početna / Severna Grčka / Halkidiki / Elias plaža, Sitonija

Elias plaža, Sitonija

Elias plaža, Sitonija

Elias plaža – udaljenost: Nikiti 7km, Neos Marmaras 9km, 95km od Soluna.U poslednjih nekoliko godina puno turista dolazi avionom do Soluna a odatle rentiraju automobil pa nastavljaju put do svog odredišta.Elias plaža je delimično peščana, delimično šljunkovita, uska- duga oko 2 km. Ono što je bitno naglasiti da je ulazak u vodu postepen, pa je idealan za decu ali je isto tako na samom ulazu oštar sitni šljunak pa je naša preporuka da deca u vodu ulaze sa papučama. U zaleđu ove plaže su stene, na kojima rastu borići koji su veoma blizu mora, pa na plaži ima i prirodne hladovine. Čitav predeo je neverovatno živopisan. Na plaži nema uopšte gužve pa bez problema možete naći mesto koje vam odgovara.

Na plaži Elias ima dosta hotela koji imaju deo ove plaže u privatnom vlasništvu. Tamo postoji dosta barova i restorana za osveženje ili eventualno ugodan ručak. Neka Vas to ne brine, najveći deo plaže je neorganizovan i možete naći usamljeno mesto za uživanje.

Ova plaža je baš zbog svog posebnog šarma jedna od najviše fotografisanih plaža ovog područja.

Elias plaža, Sitonija – mapa
Ocena destinacije

Ocena

User Rating: 3.9 ( 1 votes)

Pročitajte...

Gerakini Beach, Sitonija

Gerakini Beach, Sitonija Foto: www.sithoniagreece.com Na oko 4km nakon mesta Psakoudia nailazi se poslednje mesto zapadne …

Spathies beach - Sitonija - Grcka

Sitonija – plaže

Sitonija – plaže Klikom na suncobran videćete naziv plaže i sliku. Klikom na link ispod …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

17 − 10 =