Početna / Severna Grčka / Halkidiki / Sitonija / Bahia plaža – Porto Paradiso, Sitonija

Bahia plaža – Porto Paradiso, Sitonija

Bahia plaža – Porto Paradiso, Sitonija

Ukoliko krenete južno od Vurvurua na 9-om kilometru naićićete na Bahia plažu. Lepo je obeleženo, tako da ćete usput da naiđete na tablu na kojoj piše Bahia beach.

Bahia je zapravo uvalica koja pripada plaži pod nazivom Zografou, ali nosi ime po beach baru koji je na samoj plaži.

U neposrednoj blizini Bahia plaže postoji parking koji je svakako naša preporuka pre, nego parking koji je uz samu plažu na kom često bude velika gužva.

Bahia plaža je mala i kompletno pokrivena ležaljkama i suncobranima tako da prostora za sopstvenu opremu ima malo, ali naravno, može se naći.

Sakrivena između visokih stena deluje zaštićeno i pomalo egzotično. Bahia bar je veliki i odlično uređen sa mnoštvom udobrnih garnitura za sedenje, barskih stolova i stolica… Ležaljke i suncobrani su gusto poređani, a postoje i udobni baldahini i sofe za uživanje. Ova plaža okuplja dosta mladih jer je muzika u baru u jeku sezone glasna, a organizuju se i žurke. Tokom noći se u vodi uključe lepe podvodne svetiljke te je atmosfera zaista interesantna i romantična.

Sitan šljunak je i na obali i u vodi, dubina postepena, ali bez plićaka pa tako ovu plažu ne preporučujemo porodicama sa decom, a ako ne volite gužvu, onda je bolje da je izbegnete vikendom. Voda je u ovoj oblasti veoma bogata morskim svetom pa je ovo mesto izuzetno dragoceno i interesantno za ljubitelje ronjenja. Boja vode je smaragdno zelena zbog bujne vegetacije u zaleđu. U poslepodnevnim satima ima dosta i prirodnog hlada, a krase je i vrlo male uvale u neposrednoj blizini do kojih se može lako doplivati. Plaža ima tuš i toalete.

Naša preporuka je da je ovo plaža za mlade i željne avanture.

Bahia plaža – Porto Paradiso, Sitonija – mapa

Ocena destinacije

Ocena

User Rating: Be the first one !

Pročitajte...

Spathies beach - Sitonija - Grcka

Sitonija – plaže

Sitonija – plaže Klikom na suncobran videćete naziv plaže i sliku. Klikom na link ispod …

Agios Mamas plaža, Sitonija

Agios Mamas plaža, Sitonija Foto: www.newgreece.ru Agios Mamas je zapravo selo koje se nalazi na poluostrvu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

four − 2 =